Ultimate Tablet - Windows 7 500GB 3G 10 inch

10.2” inch 500GB/3G Windows 7 Ultimate tablet PC

Het elektriciteitsverbruik van een tablet is slechts enkele watts. Dat maakt een tablet super interessant om in jouw zetel te zitten en goedkoop te surfen op het internet, maar de Ultimate Tablet PC met Windows 7 is misschien nét nog iets interessanter. Enkele kleine features die op het vlak van besparen op stroomverbruik een groot verschil maken tegenover andere tablets, zoals bijvoorbeeld de iPad of de Motorola Xoom.

Deze win7 tablet pc verbruikt niet meer of minder dan een gelijkaardig toestel, maar heeft aan de zijkant een knop waarmee je het LCD-scherm in stappen van 5% kan dimmen. Dat betekent dat je in een woonkamer met normaal daglicht, zonder verlies aan comfort, rustig 50% van de lichtsterkte kan dimmen. Vandaar dat de batterij het ook tot 4 uur uitzingt, tenzij je natuurlijk permanent de Wifi gebruikt, of de processor zwaar belast.

Ten opzichte van andere tablets is de prijs/kwaliteit en wat je ervoor krijgt best interessant, terwijl de waarborg hetzelfde is.

Ultimate Tablet - Windows 7 500GB 3G 10 inch

Het heeft natuurlijk ook enkele andere voordelen. Zo’n Win7 tablet is iets goedkoper maar je koopt er ook tijd mee en bespaart op programma’s die je niet meer extra hoeft aan te kopen:

  • Je bespaart tijd, want je hoeft geen ander besturingssysteem aan te leren en je gebruikt programma’s die je al kent
  • Je bespaart geld, want het toestel is goedkoper dan de gekende merken én je kan al jouw – toch duur betaalde – Windows software blijven gebruiken. (Alhoewel vele Android software gratis is, schijnen de beste pakketten toch geld te kosten.)
  • Je bespaart plaats. Geen laptop meer meezeulen. (weegt slechts 950 gram!)

Eén minpunt: de meegeleverde handleiding in zeer gebrekkig Nederlands is opgesteld. Maar vermits het een Windows toestel is, is dit voor een Windows gebruiker geen probleem. Het besturingssysteem is standaard in het Engels.

Er zullen zeker voorstanders zijn van bvb Android, maar voor mij is dit een zeer betaalbare tablet, waar je zonder “studeren” kan op overstappen. Het overwegen waard?

Bestel via www.tabletsfromus2u.nl

1 Reactie

  1. Wreridiah

    12.18.2013

    Beantwoorden

    zeer interessant, bedankt

Geef een reactie