Wanneer kan je best mazout bestellen?

Wanneer je niet met aardgas, maar met mazout je huis verwarmt, krijg je steeds die jaarlijkse vraag weer.

Wanneer kan ik nu het beste een nieuw voorraad mazout laten leveren? Zeker bij mazout heb je steeds een levering voor een groot bedrag, waarbij een kleine prijsschommeling al snel een grote winst/verlies kan betekenen voor je portefeuille.

Tip1 : Bestellen voor je mazouttank leeg is

Als beste tip kan je alvast meenemen, dat je een nieuwe levering mazout moet bestellen voordat je het nodig hebt. Lijkt logisch, maar velen vergeten en dienen dan een spoedlevering aan te vragen. Wees dus op tijd en hou zelf bij wat je nog in je mazouttank hebt zitten.

Tip2: Bestellen wanneer het rustig is

Een andere toptip, die we kunnen meegeven is om alvast nu voordat de temperaturen echt naar beneden vallen je afspraak te maken. Wacht dus niet tot het vriest en de prijzen stijgen, maar vraag in de vroege herfst of lente om jaarlijks je mazouttank te laten vullen.

Tip3: Bestel samen met je buren

Als je nog enkele buren in de straat weet, die met mazout hun centrale verwarming doen, waarom niet allemaal te samen bestellen.

Je mag er zeker van zijn dat je op jullie bestelling van mazout een korting kan verkrijgen, daar de vrachtwagen maar 1 maal dient te passeren.mazout bestellen met korting

Geef een antwoord