Over ons

Wie zijn wij?

Mochten wij zeggen dat wij krentenieren zijn, dan kunnen wij je deels gelijk geven. Zijn we boos op alles wat teveel geld kost? Natuurlijk niet. Het gaat ons niet zozeer om het geld. Het gaat ons om het ethische aspect waarmee je geld kan besparen.

Geld besparen moet niet altijd desastreuze gevolgen hebben voor je levenstijl. Gewoon gerichte tips, studies en allerhande andere zaken kunnen jou helpen bij het economiseren van energie, bezuinigen op je facturen, beperken van brandstofverbruik én nog zoveel meer, … en dat zonder in te boeten aan luxe én daarbij nog eens op een zo ecologische manier mogelijk!

Wat is onze missie/doel?

Als we even mogen dromen, please let us:

  • Wij willen mensen bewuster laten omspringen met energie en zo ook laten besparen met het oog op een beter milieu. Natuurlijk zonder in te boeten aan luxe, want dat wil niemand. Laten we daar niet hypocriet over doen.
  • Wij willen met onze posts mensen er op wijzen dat er goedkopere en soms betere oplossingen bestaan voor wat er al reeds te vinden is op de markt.
  • Wij willen de grenzen verleggen in België en mensen aansporen om initiatief te nemen alles groener en bewuster aan te pakken en dus zo ook hun ecologische voetafdruk te laten inkrimpen.

En als we al eens heel wild mogen dromen (misschien in de categorie natte dromen – hemelwater natuurlijk):

  • Wij dromen van een provider onafhankelijke energievoorziening per gezin/huis.
  • Wij dromen van een fonds met een aandelensysteem om zo innovatieve uitvindingen en ideeën te sponseren op Belgische bodem.
  • Wij dromen van een beter en vooral ook milieuvriendelijker internet en bedrijfsleven.
  • Wij willen vooral een betere en slimmere aanpak in afvalverwerking en/of geldverspilling in verschillende sectoren van onze markt om zo de maatschappij groener en rendabeler te laten groeien.

De toekomst is groen én goedkoper.

Besparen wij zelf? Letten wij op het milieu?

Natuurlijk doen we dat. Braaf sorteren, netjes de onnodige energievreters uitdoven wanneer ze niet gebruikt worden, de auto laten staan en te voet of met de fiets naar de supermarkt. Dat doen we al, maar ook wij kunnen nog veel opsteken. Daarom een website met tips waardoor jullie (en dus ook wij) bijleren om zuiniger te leven zonder in te boeten aan luxe én dat op een ecologische manier.